Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 20-26 August 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), gandurile nativilor vor zbura, frecvent, spre aspiratiile lor profesionale. Unii isi vor face planuri de calatorie, altii se vor confrunta cu un manunchi de aspecte “tehnice” care par ca se inmultesc pe masura ce trece timpul. Vor fi si nativi norocosi care vor rezolva repede chestiunile minore dar, aceasta va fi o ipostaza strict personala, justificata de felul in care vor rezona Beneficii din casa a III-a cu planetele din momentul nasterii lor.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, deviza Racilor va fi, chiar daca asta nu le va conveni: ” o lupta-i viata, deci te lupta, cu dragostea de ea, cu dor…”. Vor fi vizati, de acest context, cei care au functii, raspunderi sau care vor trebui sa-si exercite autoritatea morala si profesionala intr-un domeniu public.

Din 22 august, Soarele va intra in casa a III-a, astfel ca sustinerea examenelor va fi favorizata. In acest sector se vor afla si cei doi Benefici, asa incat o doza de noroc sau macar sansa desfasurarii normale si corecte a concursurilor si verificarilor va fi destul de mare. Vor fi mai avantajati cei care vor sustine probe practice, tehnice sau din domeniul economic, administrativ si juridic.

Pe 23 si 24 august, Racii vor dori sa-si verifice unii prieteni la capitolul caracter, onestitate sau fidelitate. Au banuieli ca unii nu se poarta corect cu ei si, de aceea, in afara unor verificari discrete, ii pot pune la incercare. In general, nu este indicat sa treaca cu vederea indoielile personale, avertismentele primite sau faptele persoanelor cu care urmeaza sa coopereze sau in anturajul carora, pentru moment, graviteaza. Presimtirea lor, este un sfetnic bun.

Intre 25 si 26 august, se poate instala in cugetul nativilor o dezordine si o nehotarare care sa nu le permita sa analizeze lucid o situatie sau sa ia cea mai buna decizie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...