Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, relatiile parteneriale nu evolueaza cu lejeritate; o constrangere, o reticenta, o indoiala ori un spirit autocritic excesiv ii pot face pe Raci sa nu-si duca intentiile pana la capat, sa ezite, sa renunte in ultima clipa, sa amane.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, cavalcada de idei, ganduri, sentimente, trairi, intentii si fapte carora nativul va trebui sa le dea curs. Aceasta avalansa de evenimente poate avea insa si un sfarsit fericit, (un venit in plus, de exemplu) dar, pentru asta, trebuie sa ia deciziile necesare si, mai ales, sa contracareze pericolele sau complicatiile care se anunta la locul lor actual de munca.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, universul interior, populat de vise, idealuri, sperante, dorinte de evolutie, va fi pus la incercare. Unii vor trece printr-un moment de descumpanire, in fata unei situatii fara speranta. In plus, pe 5 septembrie, la ora 12:35′, Marte va intra in zodia Fecioarei, ceea ce la va tempera multe dintre reactiile patimase care ar putea fi starnite cu prilejul Lunii Pline din Pesti, care va avea loc in ziua de 6 septembrie, si care va influenta axa celor doua case ale comunicarii (III si IX), instaland un moment al masurii si al ratiunii ori al pragmatismului necesar in fata utopiilor (fanteziilor?) personale.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, optiuni radicale, de tipul ori/ori, generate de interesele majore de viata sau de situatiile familiale, particulare, cu care se confrunta nativii din Rac, multe dintre ele, nascand crize interioare (furie in fata neputintei, deznadejde, lipsa de perspectiva). In ciuda acestor influxuri tulburi, din 6 septembrie, demersurile (deplasari, dialoguri, cereri, petitii, memorii, audiente) facute cu scopul de a lamuri, indrepta si coordona o activitate, vor fi justificate si oportune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...