Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O noapte de ganduri si framantari, de amaraciuni din care nu se pot elibera (19 septembrie). Restul zilei de 19, apoi, 20 si 21 septembrie le aduc Racilor obligatia de a-si reveni la realitate si de a fi activi, eficienti.

Nu este exclusa o deplasare de scurta durata in strainatate in contextul sarcinilor profesionale. Discutii despre un cadru legislativ in care trebuie sa se desfasoare activitatea lor curenta. Intre 19 – 21 septembrie sunt posibile trecatoare tulburari ale circulatiei arteriale, ale circulatiei periferice (la nivelul picioarelor), mici disfunctii hepatice.

Evitati excesele de tipul stat mult timp in picioare, sporturi ce solicita musculatura, ligamentele si oasele picioarelor, soldului sau coapselor, antrenamente exagerate. Intre 21 septembrie, dupa ora 21, si 23 septembrie seara exista o predispozitie pentru “inghetarea” unor discutii, negocieri, intalniri de afaceri. Totul se contramandeaza, se amana sau se anuleaza.

Daca totusi o serie de dialoguri in scop practic au loc, ele nu conduc la succes sau la intelegere, fiind marcate de ostilitate, indiferenta, lipsa de amabilitate de ambele parti. Intre 24 si 25 septembrie nativii isi fac o serie de planuri indraznete, au initiative scumpe sau costisitoare dar ceva… o scanteie, o idee salvatoare va trebui retinuta, aprofundata si valorificata ulterior cu tact.

Din 23 septembrie, Soarele va incepe sa traverseze casa a IV-a si-i va obliga sa se gandeasca dar si sa gaseasca solutii la o chestiune de familie. Atentie la mesajul, mai evident sau mai subtil, legat de destinul lor ori al cuiva din familie care se poate evidentia intre 23/24 septembrie. Relevant este si avertismentul pe care il pot pricepe intre 25/26 septembrie legat de sanatate, munca, pe fondul unui schimb de opinii sau consultari cu un specialist.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...