Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, evolutie nefavorabila, provocata de banii pe care ar trebui sa-i primeasca nativii, ca retributie, sau de felul in care evolueaza o intelegere cu privire la un posibil transfer de bunuri (donatie, mostenire).

Ar putea aparea o clauza surpriza, ce va schimba datele problemei, ar putea interveni interdictiile legate de textul unei prevederi legale sau evenimentele vor lua o turnura brusca, ce va reaseza prioritatile si interesele. Daca va fi vorba de un transfer de bunuri si una din partile implicate vor fi copiii, care vor ridica pretentii, sau un fost/fosta iubit care face sicane, atunci situatia ar putea lua o intorsatura complicata prin stricarea relatiilor personale.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a VI-a a muncii si va dinamiza (sau dinamita?!) un conflict preexistent sau va conduce la masuri juridice ce vor lovi in interesele banesti ale angajatilor (v. mai sus) sau chiar in statutul intreprinderii. In planul sanatatii, Soarele va da un plus de energie si vigoare tuturor nativilor dar va solicita, mai mult ca in alte dati, fiziologia ficatului, functiile hepatice, circulatia arteriala si venoasa la nivelul membrelor inferioare.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, ganduri incurcate si pierdere de timp in dialoguri inutile. Din seara zilei de 23 noiembrie, pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, imposibilitatea finalizarii unor tranzactii, negocieri anevoioase, atitudine ostila a unor parteneri fata de ideile, solutiile sau deciziile nativilor (mai ales in afaceri).

Anchetele si procesele se vor bloca intr-o directie ce nu va fi depasita decat la sfarsitul lunii martie a anului viitor sau intre mai – iulie 2017, dupa ce va fi scos la lumina aspecte neplacute. Nota generala a saptamanii viitoare o vor da cele sapte cuadraturi si opozitia dintre planetele aflate in tranzit pe directia Balanta/Capricorn/Berbec.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...