Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal solicitat de cateva saptamani incoace de Careul in T pe semne Cardinale care ii pune intr-o ecuatie anevoioasa. In perioada cuprinsa intre 19 si 25 decembrie, tensiunile interioare si complicatiile exterioare se inmultesc, constituind nota generala a acestei saptamanii cat si a urmatoarelor 30 de zile, cat va tranzita Soarele zodia Capricornului.

Pe 19 si 20 decembrie, unii pot avea mici surprize sau pot tresari la auzul unor vesti care, direct sau indirect, ii privesc si pe ei.

Intre 21 si 22 decembrie, vor manifesta tendinta de a stabiliza niste relatii pentru siguranta lor interioara. Relatiile sentimentale vor suferi de pe urma unei tendinte posesive, a unor accese de gelozie sau a unui comportament exigent, revendicativ.

Din 22 decembrie, Soarele se va instala in casa a VII-a, in opozitie cu Soarele natal al Racilor si, din aceasta postura, va opera, alaturi de Mercur – pe termen scurt – si alaturi de Pluto – pentru 30 de zile, o serie de delimitari ale nativilor fata de intentii, tendinte, oferte, implicari care vin, sub diferite forme, spre ei. Pe 23 si 24 decembrie sunt posibile dialogurile de taina sau informatiile care vin pe cai discrete. Nativii, interesati de un detaliu, de un context sau de un aspect de viata asupra caruia, vor cerceta, vor studia, se vor documenta si vor analiza.

Pe 25 decembrie, Luna se va afla in domiciliu si le va tranzita semnul natal, dand trairilor si reactiilor lor firescul si specificitatea zodiei in timp ce faza Lunii Pline in Rac le va da posibilitatea sa vada, sa intuiasca, sa presimta, sa anticipeze ceea ce se va intampla cu unele sectoare ale existentei lor.

Acestui moment astral i se adauga efectele celor sapte opozitii si cuadraturi pe semnele Cardinale care le vor rascoli domenii esentiale de viata aducand in prim-planul atentiei lor locurile vulnerabile ale acestei etape de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...