Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 19-25 August 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, nativii se vor “imbaia” in apele profund necesare fiintei lor, generate de tranzitul Lunii prin Rac, motiv pentru care acestia vor fi mai sensibili, mai subtili dar si mai vulnerabili in fata unor evenimente care ii pot “lua pe sus”, obligandu-i sa “revina cu picioarele pe pamant” pentru a face fata exigentelor momentului.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, dinamica creata de conjunctia Marte/Sensul vietii, in trigon cu conjunctia Saturn/Luna Neagra, pe axa caselor II/VI (banii castigati din munca si activitatea profesionala) prin participarea celor trei malefici, este departe de a fi armonica. Sunt de anticipat momente de revolta a nativilor care nu mai vor sau nu mai pot suporta nivelul actual de salarizare, care vor intra in panica la perspectiva unei apropiate reasezari a salariatilor intr-o noua grila de atributii si plati. Nota generala este una de conflict deschis dar si de constrangere sau de situatie-limita care ar justifica respectivele masuri restrictive. Unii nativi vor lua in calcul o demisie, un transfer, o pensionare mai ales daca, in cazul lor, in joc, va intra, complicand si mai mult situatia, al patrulea malefic, Uranus, care ar fi responsabil de contestarea functiei, a autoritatii sau a responsabilitatii lor. Şi asta inca nu e totul! Pe aceleasi sectoare de viata se va exercita si influenta Lunii Noi in Leu, ce se va produce in ziua de 21 august, insotita de o eclipsa totala de Soare; impreuna, acestea pot provoca o schimbare, un inceput intr-o noua ipostaza.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, mecanismul de asimilare a informatiilor si de intelegere a sensului evenimentelor va fi incetinit de traseul lui Mercur retrograd, in schimb, va fi aprofundat de Soare care, la inceputul zilei de 23 august, va intra in zodia Fecioarei.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, efort de calmare a spiritelor si nevoie de izolare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...