Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, sentimente amestecate (teama de viitor, gelozie, melancolie, remuscari) care tulbura echilibrul sufletesc. Posibile evenimente cu desfasurare ambigua, provocate de Luna Noua in Scorpion din 18 noiembrie: intalnirile, menite sa-i impace pe cei certati, se pot complica prin reactii neinspirate, ostilitate, gesturi contrare intentiei. Contextul acestei perioade este util celor care desfasoara activitati de creatie sau de interpretare artistica prin expresivitatea si intensitatea trairilor.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, solicitari la locul de munca; provocarile pot veni de la un context oficial de ultim moment care va pune in termeni noi ordinea, ierarhia si specificul activitatii, instaurand nevoia de a se opera schimbari si adaptari rapide. Impuse de un cadrul legal care urmeaza sa intre in vigoare, in institutia unde isi desfasoara activitatea, ipostaza care se va accentua o data cu ziua de 22 noiembrie, cand Soarele va intra in zodia Sagetatorului. Nevoia de a consulta doi sau mai multi specialisti, in cazul unei afectiuni greu de diagnosticat sau asupra careia exista mai multe solutii terapeutice.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, abordare rigida a unor subiecte de discutie; ostilitate fata de schimbare, nevoia de siguranta prin apelul la formulele traditionale de solutionare a problemelor parteneriale. Posibila influenta negativa a rudelor care ridica pretentii, pun conditii sau creeaza un cadru vulnerabil moral, material, social, uman, impiedicandu-l pe nativ sa actioneze liber de constrangeri.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, Racii s-ar putea vedea nevoiti sa faca fata unor surprize cu privire la felul in care se desfasoara o chestiune de interes material sau, poate, vor gasi o solutie ingenioasa care sa le permita abordarea, dintr-o alta perspectiva, a unui interes material personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...