Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, “ganduri de noapte”, uneori incomode, in care nativul rememoreaza imprejurari asupra carora simte nevoia sa revina cu gandul pentru a le intelege mai bine sensul si valoarea.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, posibile chestiuni administrative sau de ordin legal (acte, aprobari, apostile) in legatura cu un loc de munca (concurs, depunere de dosar, inscriere, etc.). Stare de disconfort provocata de modificarile care se petrec la locul de munca si le ingradesc libertatea de miscare sau care intra in contradictie cu impresiile, convingerile si constiinta lor.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa ridicarii in rang prin meserie, functie sau putere si, de acolo, timp de o luna, va dinamiza acest sector important de viata. Alaturi de Soare, vor fi alte trei planete in tranzit prin zodia Berbecului care ii vor propulsa pe nativi, ii vor “scoate in fata”, ii vor pune in lumina reflectoarelor. Unora, aceasta ipostaza, le va conveni pentru ca vor avea impresia ca astfel au vizibilitate sau ca e o cale de afirmare. Alteori insa, acest prim-plan in care se aseaza, se poate asocia cu puternice conflicte personale ori cu grupuri de interese, daca au functii de raspundere, cu miza mare, adica, “putere”.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, se configureaza o perioada dificila pentru toate tipurile de relatii personale sau oficiale. Unele aspecte de viata de familie sau conjugala pot contribui la sporirea riscului, a grijilor sau a dificultatilor in cadrul negocierilor ori a rezolvarii unei situatii cu impact major asupra biografiei personale despre care a fost vorba in trecut ori care s-au declansat in noiembrie/decembrie 2016.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, informatii care surprind si uimesc cu impact diferit, in functie de logica personala: unele ii vor bucura, altele ii vor ingrijora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...