Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), Racii vor avea, trecatoare “strangeri de inima” provocate de teama de a nu strica o relatie afectiva, de a nu face un pas gresit, etc. pe 18 februarie, Soarele va intra in casa a IX-a a cerului astral al Racilor si, de acolo, va dinamiza, timp de o luna, procesele de constiinta, mecanismele de intelegere superioara a lucrurilor precum si nevoia fireasca de a se desprinde de contingent prin vise, idealuri, sperante si de a-si construi un edificiu al implinirii personale prin realizari speciale, diferite de etapele trecute.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), provocari la serviciu, nascute de reorganizarile care genereaza tensiuni intre colegi sau intre angajati si sefi si-i dezavantajeaza pe Raci. Discrete probleme de circulatie arteriala si de fiziologie a membrelor inferioare.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), premize dificile in legatura cu rezolvarea unei chestiuni contractuale unde apare o neregula, o incalcare a legii sau o aplicare defectuoasa a ei. Nativii vor face eforturi pentru a-si apara un drept, un principiu, o clauza.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, posibila surpriza in legatura cu banii unei alte persoane (sau institutii), sansa de a gasi o explicatie sau o cale de rezolvare ingenioasa, inteligenta, neobisnuita. Nota generala va fi data pe premizele importante de viata. Racii doresc sa progreseze, sa se desprinda de trecut, sa se afirme, sa inceapa un nou capitol de viata prin alte functii, responsabilitati sau printr-o imagine rebranduita. Posibil conflict intre intentiile nativilor de afirmare si progres social si limitarile sau constrangerile pe care le ridica familia. In unele familii, furtunile pot tulbura intentiile de moment ale Racilor care isi pot vedea amenintat statutul sau credibilitatea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...