Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi simt eliberarea de povara tranzitelor prin Berbec care i-au obosit de atata vreme. Acum acest proces se intensifica prin parasirea casei a X-a de catre planetele aflate in tranzit prin acel sector astral.

Ultimele miscari se vor inregistra pe 18 aprilie, cand se va produce o faza de Luna Noua o data cu care vor incepe sa se afirme noi ipostaze de viata, urmata de intrarea Soarelui in casa a XI-a, ceea ce le va aduce un beneficiu de stabilitate in relatiile cu prietenii si cunostintele.

Cele trei planete, care se vor potenta si nuanta reciproc, vor face din aceasta casa a XI-a un real beneficiu pentru nativii din Rac ce pot dobandi, prin intermediul sprijinului sau chiar al simplei prezente in campul lor de viata si activitate a unor persoane loiale, un echilibru in relatiile sociale, o simpatie manifestata deschis de catre unele persoane ce pot sa le dea ajutorul necesar pentru o evolutie ulterioara.

Perioada cuprinsa intre 21 – 23 aprilie este una a gandurilor interioare, a dialogurilor cu sine, menite sa le aduca noi posibilitati de cunoastere, asemanatoare cu o trezire la realitate. Din dupa-amiaza zilei de 23 aprilie pana pe 25 aprilie, Luna, in tranzit prin sectorul lor natal, deci si in domiciliu, le va da posibilitatea sa fie in forma, sa scoata la iveala acele calitati si trasaturi ale personalitatii lor care vor-i vor convinge si impresiona pe cei din jur.

Acest tranzit este dublat de o serie de asperitati ce vin dinspre Crucea Cardinala care se formeaza cu Pluton si Uranus, dincolo de dificultatile pe care le ridica, le va da posibilitatea de a se confrunte cu sine, cu piedicile si sa se evalueze, fara subiectivism.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...