Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17-23 Septembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17-23 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), sunt putine sansele de a purta conversatii sau de a face deplasari cu exceptia celor care, se vor trezi in zori pentru a prinde trenul, avionul, etc.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), posibile confruntari incomode in plan oficial sau surprize neplacute cu privire la evolutia ori la respingerea unui proiect sau a unei intelegeri. Sunt de evitat si de amanat intalnirile de afaceri cu scop juridic sau in vederea unei impacari.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), firave sperante de a se putea baza pe un prieten sau pe un grup de apropiati. Se mai pot intensifica situatiile conflictuale, dusmaniile sau pot iesi la iveala tendintele distructive ale relatiei, ale grupului sau chiar ale proiectului ce-i reuneste sub cupola aceluiasi scop comun.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), nativii vor osteni analizand, comparand, proiectand, imaginand. Desi vor avea motive serioase sa se dedice unor probleme curente, totusi pierderea de energie va fi uriasa in acest tip de forfota a gandurilor care nu-i va conduce spre solutia necesara. Relatiile cu rudele se pot deteriora din 22 septembrie.

Din 23 septembrie, vor avea de suferit si relatiile afective care vor fi bantuite de neincredere, de banuieli, de dorinta de a cerceta, de a scormoni in viata cuiva in vederea aflarii adevarului.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, Luna, puternica, in Rac, isi va incepe tranzitul prin casa I, sporind intensitatea trairilor, a emotiilor si a sensibilitatii. Nativii s-ar putea simti prizonierii unor relatii personale, familiale, sociale sau profesionale care le ingradesc capacitatea de a trai conform idealurilor lor obligandu-i sa se supuna unor conditionari dure.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...