Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, Racii se vor confrunta cu un puternic impuls interior de a pune ordine intr-o serie de aspecte neplacute ce se petrec la locul de munca: un aspect relational, un context ce priveste legalitatea sau dorinta de a indeparta niste erori din activitatea lor.

Unii doar concep o strategie, “isi fac curaj”, altii chiar trec la fapte. Pe 19 si 20 octombrie, unii nativi pot fi pusi in situatii incurcate, aparent fara iesire desi, in realitate, acestea nu ocupa decat un loc modest in economia vietii lor; ele vor trece de la sine sau vor fi solutionate peste cateva zile, cu mai putin efort si mai putin risc decat, daca s-ar implica, acum, in valtoarea lor.

Chiar daca ii enerveaza, surprizele neplacute, cuvintele nelalocul lor, reactiile nejustificate se pot petrece oricand, de-a lungul acestei saptamani. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, Racilor le trec prin minte tot felul de idei si solutii pentru a rezolva o chestiune financiara. Din 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, nativii se pot lasa dusi de valul unor stari interioare, concluzii de viata sau emotii provocate de evenimentele ce se deruleaza in preajma lor, drept care ei vor fi motivati sa opereze o schimbare in viata sau mentalitatea lor.

Aceste lectii de viata au rolul de “a-i trezi la realitate”. Intreaga saptamana, casa comunicarii, a drumurilor scurte si a scolaritatii este un loc intens solicitat de tranzitele astrale, nativii fiind obligati sa se concentreze, sa faca fata stresului si emotiilor.

Context favorabil pentru sustinerea unor probe si verificari a cunostintelor intr-un domeniu tehnic (de ex. sustinerea examenului pentru obtinerea carnetului de conducator auto sau pentru manipularea unor utilaje si instalatii complexe).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...