Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Preocuparile domestice sau gospodaresti, firesti, cotidiene sau conditionate de rigorile toamnei (aprovizionare, conserve, amenajari) se vor sfarsi spre 23 octombrie. Mijlocul saptamanii poate aduce in viata unor Raci situatii conflictuale sau nevoia de fi combativi (postura care le displace) la munca.

Disputele au ca punct de plecare o chestiune de atitudine, de orgoliu, de competenta (contestata) sau de mandrie (ranita). Alteori, poate fi vorba de o chestiune de raport de forte. Interesant este ca vigoarea, dar si sansa se afla de partea celor nascuti in zodia Racului, ei reusind sa-si uimeasca sefii prin vigoarea discursului, verticalitatea morala sau taria de caracter de care vor da dovada.

Momentul destul de scurt de aproximativ 2- 3 zile trebuie speculat, pentru ca le permite nativilor sa-si apere o pozitie castigata sau sa nu se lase manipulati si sacrificati. Odata cu ziua de joi, discursul astral se schimba, casa a V-a a hartii cerului lor incarcandu-se de vibratia planetelor ce vor tranzita Scorpionul, purtand si intreaga semnificatie complicata a Lunii Noi si a eclipsei de Soare. Vor fi solicitate intens relatiile parinte/copil, relatiile bazate pe dragoste si atasamente sentimentale. Isi vor face loc, in logica varstei si a contextului de viata personala a nativilor din Rac, sentimente ce se “metabolizeaza” greu. Unele situatii ii intristeaza, altele ii pun pe ganduri sau ii dezamagesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...