Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, mintea nativilor va forfoti de ganduri, planuri, proiecte, dorinte, sperante. Multe dintre ele privesc sectorul personal, altele privesc intrarea in armonie cu propria lor constiinta in functie de deciziile pe care le vor lua si modul lor de a actiona de acum incolo.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, se contureaza ipostaze dificile sau, pentru unii, chiar dure, de viata profesionala si de ipostaza publica. Moment esential pentru persoanele aflate in plin proces de construire a unei cariere sau a unei imagini. Urcusul social al unora va intampina dificultati de-a dreptul descurajante. Blocajele pot veni din varii locuri, combinandu-se derutant pentru nativ care nu va sti ce este mai urgent sau mai important de rezolvat.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, posibil ajutor de la un prieten: solidaritate, sustinere morala sau materiala, sfat util dat intr-un moment greu, interventie salutara ori implicarea eficienta intr-o problema pe care nativul nu o poate rezolva cu propriile forte.

In dimineata zilei de 21 iunie Soarele va intra in semnul, lor zodiacal natal, respectiv in casa I si, din aceasta pozitie astrala, le va da energie si determinare si capacitate de a rezista la oboseala fizica si (supra)solicitarea psihica timp de o luna. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur care va colora cu nuante sentimentale, argumente emotionale si premize spirituale toate procesele de gandire ce vor justifica adoptarea unei atitudini sau luarea unei decizii.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, unii Raci vor face calcule si strategii privind statutul lor profesional, angajarea sau renuntarea la un loc de munca in functie de discutiile purtate sau avertismentele siinformatiile primite, privitoare la ei sau la institutia unde activeaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...