Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Banii ridica probleme pe toate planurile – personale, familiale ori in relatie cu institutiile de toate categoriile.

Observam contradictii, dar si situatii neobisnuite rezultate din necorelarea la timp a unor plati si evidente contabile, fiscale etc. Mai pot interveni situatii particulare, izolate, dar care incurca viata de fiecare zi a nativilor. Atentie la felul in care explicati, formulati cereri in scris sau completati formulare si declaratii incepand cu 23 ianuarie pana pe 11 februarie. Atat Soarele (care intra in casa a VIII-a a banilor in relatie cu altii), cat si Luna Noua din aceeasi casa a VIII-a nu fac decat sa dea un accent in plus unei conotatii astrale deja instalate.

Teoretic, zilele de 20, 21 si 22 ar trebui sa fie mai complicate; practic, din cauza impactului pe care il au alte relatii planetare, intreaga saptamana va fi una nelinistitoare. Poate ca ea nu va functiona asa pentru toata lumea sau poate ca va atinge cote de minimum si maximum, in functie si de harta personala. Cert este ca reverberatiile acestui moment nu trec repede.

Oricand, de acum in acolo timp de o luna, se pot naste situatii stranii legate de mecanismul banilor. Începand cu 22 ianuarie dupa- amiaza si pana pe 24, acesti nativi sunt cuprinsi de un soi de cuviosie. Sunt mai responsabili, actioneaza mai cu frica lui Dumnezeu, reflecteaza asupra unor aspecte morale, cugeta asupra consecintelor pe care le poate avea o serie de gesturi pentru starea lor interioara, dar si pentru felul in care se raporteaza ei la precepte morale ori la crezurile religioase. Uneori, pe fondul unei nemultumiri, se leapada de obiceiuri rele. Alteori, e nevoie de o interventie de afara pentru a-i aduce pe calea cea buna.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...