Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, uriasa incarcatura astrala pe casa a IX-a, ceea ce, in principiu, nu este rau, daca tinem cont de specificul acestei zodii, de Apa, care va intra in armonie cu planetele, in tranzit prin Pesti, alt semn de Apa, in conditiile in care, din 18 februarie, in acest sector vor intra Soarele si Mercur. Racii se vor dedica preocuparilor morale, religioase sau juridice. Vor fi insa si nativi de-a dreptul acaparati de problematica naturii umane, de capacitatea de a gasi o rezolvare corecta sau armonica chestiunilor de constiinta care ii macina sau care ii impiedica sa ia o decizie clara intr-o privinta. Optiunile lor vor fi ingreunate de intoarcerea pe toate fetele a unei situatii anume. Daca problemele de munca, de imagine publica, de cariera ori de debuseu socio-profesional se vor rezolva mai repede, cele sentimentale vor sa fie confuze si greu de limpezit.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, chiar ipostazele publice sau profesionale pe care le invocam vor juca un rol important. Racii vor fi pusi in situatia de a decide repede, de a actiona pe moment, iar intuitia lor va beneficia de influxurile dinspre zodia Pestilor, care ii vor sustine.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, relatiile cu prietenii pot evolua aparent normal, dar unele cuvinte, afirmatii, explicatii, informatii, comportamente, gesturi, atitudini ale acelora ii pot pune pe ganduri, obligandu-i sa fie mai atenti, pe viitor, cu acele persoane ori sa-si dozeze entuziasmul si increderea.

Din 23 februarie, dupa ora 2:08, axa celor doua case ale sanatatii ar putea ridica una sau mai multe situatii de moment deranjante (durere resimtita la un brat sau la un picior din cauze osoase, musculare, vasculare sau limfatice ori nervoase). Nu este exclus riscul de accidente sub forma unei entorse, fracturi, luxatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...