Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), nu toate initiativele legate de bani (mai ales de felul in care ii vor cheltui) vor fi cele bune. Ideile spontante, cheful de moment ar trebui stapanit si controlat pentru a impiedica cumparaturile inutile, scumpe sau fara logica.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, unora li se va face dor sa citeasca ceva frumos, inteligent sau util, mai ales daca ei se vor confrunta cu nevoia de a invata lucruri noi, utile in profesia lor sau de a-si perfectiona nivelul de pregatire teoretica si practica. In ciuda acestei oportunitatii sau a unei situatii urgente care-i “mana de la spate”, mintea lor va functiona mai lent.

Racii vor asimila mai greu informatiile iar gandul lor va zbura la alte ipostaze de viata (odihna, excursie, relaxare, delectare artistica, izolare de forfota vietii, etc.). Și comunicarea interumana va purta amprenta acestei tendinte evazioniste, vadindu-se imprecisa, nesigura sau superficiala.

Din 19 decembrie Marte se va plasa in casa a IX-a a hartii cerului accentuand aparitiile, visele, proiectele si mecanismele interioare bazate pe filosofie, credinta, morala si onestitate.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), un conflict de familie mai vechi poate atinge apogeul, situatiile complicate se pot acutiza, conturand un peisaj personal si familial ce trebuie tratat cu seriozitate, fara a recurge la artificii. Pentru unele persoane, triada familie/serviciu/functie poate intra intr-un adevarat colimator.

In restul zilei de 23 decembrie, sentimentele negative vor da tarcoale Racilor. Soarele se va plasa, din 21 decembrie, in opozitie cu semnul lor zodiacal natal, alcatuind, alaturi de Pluton si Mercur (retrograd din 19 decembrie), tot in Capricorn si, impreuna cu Uranus in Berbec, un Patrat Mistic generator de probleme cu impact major asupra existentei lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...