Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, Luna le va asigura nativilor protectie trupeasca si o stare de bine sufleteasca. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, Racii isi vor face curaj si vor actiona autoritar pentru a rezolva chestiuni banesti.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, Racii vor trebui sa devina pragmatici, sa-si organizeze viata si activitatea adecvat pentru a face fata problemelor curente care s-au aglomerat, dand vietii lor tenta specifica a suprasolicitarii. Pentru unii, ar putea fi vremea examenelor, pentru altii a iesirii in public dar, in general, nativii vor reusi sa treaca cu bine aceste provocari.

Dupa 20 septembrie dimineata, planeta Venus va intra in zodia Fecioarei, ceea ce le va permite sa aiba, pana pe 14 octombrie a.c., o doza consistenta de noroc. In ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Luna Noua in Fecioara, care ii poate face pe Raci sa intrezareasca o solutie noua de viata sau sa-i determine sa-si faureasca, prin deciziile luate, o cale noua de actiune ori sa accepte sa faca un drum pentru rezolvarea intereselor amanate demult timp.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, unele persoane vor fi obligate sa se aplece asupra chestiunilor juridice sau legale cu privire la bunurile lor si ale familiei lor dar exista si premiza unor furtuni nascute intre ei si rudele lor din cauza intereselor divergente care vor deveni, mai acute sau mai stringente, din 22 septembrie seara, pe fondul intrarii Soarelui in zodia Balantei, in sectorul casei a IV-a. O nota dominanta, pentru Racii activi, maturi, insarcinati cu responsabilitati, o va reprezenta efortul de a contracara atacurile la persoana (acuzatii, defaimare) si de a-si pastra atù-urile functiei ori pentru a depasi surprizele cu care se confrunta in viata profesionala, sociala, publica sau politica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...