Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 16-22 Noiembrie 2019


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 16-22 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 și 17 noiembrie, Luna va tranzita zodia Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal influxuri armonice cu structura lor umană, permițându-le să se manifeste în concordanță cu ceea ce vor, ce pot să demonstreze sau cu modul propriu de a acționa, de unde și o mai bună relație cu cei din jur și o mai firească rezonanță la tot ceea ce se întâmplă și îi solicită: oferte, provocări, oportunități.

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, abordare energică a oricărei probleme bănești. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Prezența lui în sectorul relațiilor sentimentale va intensifica dorințele și reacțiile multor nativi. Până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, Marte va introduce accente și “acute” la nivelul percepțiilor și al emoțiilor, transformând unele trăiri în adevărate frământări interioare.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de a observa, de a percepe corect semnificația unor evenimente sau informații și de a le analiza cu obiectivitate. La rândul lui, Mercur va patrona sentimentele negative, apărute din dialogurile care nasc suspiciuni, din aflarea/descoperirea unor minciuni sau înșelătorii și afirmații abuzive.

Atenție la tot ceea ce se petrece în preajma unui nativ (informații, evenimente, întâlniri, dialoguri), care îl pot pune pe câte un nativ în fața unei evidențe greu de contestat, care schimbă datele unei relații sentimentale și care îi pot “da viața peste cap” pentru câteva zile sau pentru mai multe săptămâni de-acum încolo.

Intensitatea trăirilor interioare poate fi profitabilă în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare și care pot specula aceste momente în beneficiul performanței artistice. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, nevoia de calm, ordine și confort în spațiul domestic sau în relațiile cu părinții și cu rudele.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...