Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie combinatia astrala poate incurca drumurile care se amana, se anuleaza, se efectueaza cu dificultate, poate pune piedici in realizarea treburilor de serviciu curente sau poate genera disfunctii organice pasagere legate de circulatia arteriala, de circulatia membrelor inferioare sau de fiziologia picioarelor in ansamblu (osatura, musculatura, sistem nervos, limfatic).

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′) trairile nativilor vor fi conditionate de evolutia unor conflicte personale sau a felului in care se vor desfasura actiunile unor persoane si institutii impotriva sau in detrimentul lor.

La inceputul zilei de 20 iulie se va produce faza de Luna Plina in Capricorn, respectiv in casa a VII-a a acestor nativi, ceea ce poate precipita evolutia unor situatii, impingand spre finalizarea lor (mai ales a celor care au inceput aproximativ in aceiasi perioada a anului 2015), dupa cum, la fel de bine, trebuie tinut cont ca, ceea ce se va declansa acum, poate dura pana la anul, pe vremea aceasta.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12 se identifica mai multe ipostaze posibile: o chestiune de orgoliu sau de mandrie care justifica o decizie sau un comportament, o surpriza placuta prin finalul fericit al unui demers de lunga durata ce se explica prin darzenia si hotararea cu care au luptat acesti nativi ori prin solutia originala pe care o vor gasi unuia dintre contextele de viata ce le acapareaza atentia si le mobilizeaza resursele materiale cu atat mai mult cu cat, din 22 iulie, dupa ora 12, Soarele va intra in casa banilor castigati prin efort propriu, care se va alatura demersului astral al cuplului Venus/Mercur, care ii va impinge spre noroc, intuitie, capacitate de a exploata la maximum o imprejurare fericita.

In a doua parte a zilei de 22 iulie, Luna in Pesti va risipi fantezie, sensibilitate, capacitate de visare si calm interior.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...