Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana cuprinsa intre 16 si 22 ianuarie incepe si sfarseste cu o provocare pe cele patru sectoare importante de viata: propria persoana, familia din care provin casa parteneriatelor si viata sociala.

stfel, pe 16 ianuarie se poate vorbi mai mult de stari de spirit, de sentimente, de ecourile unor lupte personale duse cu diferite persoane, in planuri cu valori morale si materiale diferite. Nu sunt excluse vestile neplacute, surprizele destabilizatoare. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata prietenii pot juca un rol relativ favorabil, pe directia sustinerii nativilor din punct de vedere afectiv.

Totusi, in acest rastimp, relatiile sufletesti sunt viciate de trairi marcate de egoism, gelozie, crize de personalitate. Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, principala lor preocupare este sa afle, sa se informeze, sa intrebe, sa se documenteze, pentru a se lamuri cu privire la o chestiune ce le sta la inima.

Dar dialogurile nu ii multumesc si nu le ofera suportul de care au nevoie. Multe dintre aceste zbateri sunt provocate de masurile despre care se vorbeste ca ar putea intra in vigoare la locul lor de munca. Alteori, tot ceea ce afla este de natura “sa-i dea peste cap”, in privinta liniilor generale de atitudine adoptate in trecut.

Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie Luna se va afla in zodia lor, dar ea va contribui la crearea unui Patrat Mistic, alcatuit din patru cuadraturi pe semnele Cardinale, din care si semnul lor natal face parte, accentuand tot ceea ce a functionat prost in prima parte a saptamanii.

Nu sunt indicate, in acest rastimp, dialogurile cu scopul de a se apara sau explica pe fondul unor acuzatii sau situatii confuze. Soarele va intra pe 20 ianuarie in casa a VIII-a si va introduce o nota de neprevazut si inedit in regimul relatiilor banesti si a avantajelor materiale obtinute in relatie cu alte persoane.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...