Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 16-22 Aprilie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 16-22 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 aprilie, Racii isi propun in sinea lor sa reuseasca o manevra financiara. De exemplu, ei se pot incumeta provocand o discutie pe tema salariului sau beneficiilor materiale justificate de volumul sau calitatea muncii lor. Vor fi destul de vehementi. Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), comunicarea este dificila pentru ei.

Unele persoane nu se simt suficient de pregatite pentru a lua o hotarare, alteori, daca va fi vorba de frati, vecini sau cunoscuti ocazionali, isi vor lua un ragaz de gandire inainte sa actioneze. Aspectul astral este mai bun pentru cei care sunt supusi unor teste de atentie, rabdare sau indemanare, intr-un domeniu practic, tehnic.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, se va inregistra un dezechilibru intre nevoia de calm si echilibru domestic si intreaga forfota a vietii in care sunt prinsi, ca intr-o capcana. Suprasolicitati, excedati de amestecul fleacurilor cu aspectele importante de viata (cariera, imagine, renume, succes, afirmare, exercitare a atributiilor functiei exercitate), Racii vor avea iesiri nervoase, precipitate tocmai atunci cand ar trebui sa dea dovada de suplete si tact.

Pe 19 aprilie Soarele va intra in casa prietenilor liberi alesi.

Pe 22 aprilie, faza de Luna Plina va imprima o tenta amara relatiilor afective si placerilor vietii: ba ii bate gandul sa se rafuiasca cu iubitul/iubita, ba isi pedepsesc copiii disproportionat fata de motiv, dandu-le acelora un motiv (sau un pretext) pentru a reactiona impotriva excesului de zel, compromitand, astfel, momentul pedagogic.

Altii, mai putin echilibrati organic, vor incerca sa se refaca apeland la alcool, hrana din abundenta, somn cu nemiluita sau alte placeri practicate cu patima interioara a celui care vrea sa “uite de tot si toate pe lumea astea”. Nativii se vor lasa coplesiti de impresiile subiective, de amintirile neplacute, de insinuarile celor din jur, prinzand pica pe cate un prieten.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...