Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai limpede aspect bun al saptamanii viitoare provine de la prezenta planetei Venus, in casa a VI-a a cerului lor astral, incepand cu seara zilei de 16 noiembrie. De aici, pentru o perioada, Venus va aduce ameliorari semnificative in starea de sanatate afectata de o boala, de un accident sau de o operatie.

Vesti bune de la medic. Analize care indica un efect pozitiv al medicatiei sau terapiilor asupra organismului lor. Posibile rezolvari ale unor mai vechi conflicte de munca sau bun plasament al fortei de munca. Unii isi pot gasi un loc de munca chiar mai bun decat sperau sau decat erau ei dispusi sa accepte, in disperare de cauza, ca un compromis necesar.

Altii se pot transfera in avantajul lor material. Acest din urma aspect nu se epuizeaza o data cu saptamana pe care o analizam, ci el se va desfasura, in linii mari, pana pe 10 decembrie a.c. Inclestare dramatica pentru toate situatiile care presupun un proces sau orice tip de litigiu, indiferent de miza si de stadiul procedural in care se afla.

Se poate inregistra o inasprire a relatiilor – dupa caz – cu persoanele aflate in conflict, cu reprezentantii puterii sau ai institutiilor. Opozitii, interdictii, ingradiri, dificultati. Uneori, ele pot capata nuanta excesului de zel sau al abuzului. Surprinzatoare li se va parea unora reluarea in termeni si conditii asemanatoare a unor secvente care s-au derulat fie, intr-un inceput, in vara lui 2012, fie de-a lungul anului 2013.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...