Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, posibila lupta pentru mentinerea in functie, pentru pastrarea statului de autoritate profesionala in domeniul caruia ii apartine un Rac. Cei tineri se vor arata nerabdatori sa se afirme, sa urce treptele ierarhiei sociale sau sa-si depaseasca conditia prin salturi spectaculoase. Totusi, in ciuda eforturilor depuse, ascensiunea lor nu va fi usoara. Posibila armonie sau solutii inteligente legate de statutul casei, a averii ori a locului si a modului lor de a locui.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, se va instala un potential astral bun, necesar pentru a stabili relatii de prietenie sau pentru a intra in contact cu persoane straine nativilor dar cu care pot comunica sincer, deschis, constructiv.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, posibile “noroace ascunse” sau evolutie favorabila a unui fapt de viata, greu de explicat pe cale rationala, ceea ce ii va face pe nativi sa atribuie aceasta situatie unui miracol sau unei minuni.

Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului, respectiv in casa a II-a a banilor obtinuti prin munca si efort personal. si va intensifica dorinta nativilor de a-si schimba raportul munca/bani, de pana acum; pentru asta, vor initia dialoguri in care vor formula o cerere, o revendicare, o renegociere a veniturilor salariale. Cu toate ca Racii sunt firi sensibile si emotive, de asta data, constiinta propriei lor valori si acumularea nemultumirilor ii vor face sa trateze chestiunea cu orgoliu si superioritate, nelasand loc concesiilor si solutiilor “caldute”, sugerand chiar superiorilor ca sunt gata sa paraseasca acel colectiv daca nu li se va acorda “respectul banesc” cuvenit.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, Luna se va afla in domiciliu, tranzitand semnul zodiacal al acestor nativi, care se vor imbaia in influxurile acestei Luni puternice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...