Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

A trai cu gandul la bani este, in aceste zile, o chestiune fireasca. Putini sunt cei care, cel putin in Romania, nu muncesc, nu au grija zilei de maine si o duc bine. De aceea, avem motive sa credem ca toata lumea “obisnuita” care apartine acestui semn zodiacal, va avea parte de o saptamana in care nu vor face decat calcule – cat sa cheltuiasca, planuri – cum sa castige si alti bani in afara salariului.

Pentru unii poate functiona un strop de noroc care sa le permita sa-si rezolve mai repede ori mai simplu problemele banesti curente. Altii se vor dedica cu harnicie unor activitati de pe urma carora le poate veni un avantaj material, chiar daca nu este vorba de salarizare propriu-zisa.

Cei tineri, intre 23-24 de ani sau maturii, intre 47-48 de ani, se pot vedea obligati sa se integreze in forme organizate de invatamant, pentru a imbunatati sectoarele in care pregatirea lor profesionala scartie sau CV-ul lor nu le permite sa obtina postul dorit. Intre 16 si 17 august se pot dovedi atenti, rabdatori si meticulosi in tot ceea ce presupune invatare, memorare, sintetizare, organizare a cunostintelor.

Sunt favorizati cei ce se indreapta spre domenii practice, tehnice, de executie si mai putin cele de conceptie, creatie sau interpretare. Intre 18 si 20 august dimineata, mai de mila, mai de sila, se ocupa de chestiuni locative, domestice sau familiale. pe 20-21 august, Racii pot trece prin stari de tristete, melancolie, provocate de o relatie sentimentala ce schioapata sau care, desi s-a terminat, continua sa-i preocupe si sa-i tina captivi amintirilor.

Nu sunt excluse crizele de gelozie. Relatiile cu copiii vor trece, in aceste trei zile, prin incercari din cauza nesinceritatii, eschivei sau tendintei de a-i manipula de care dau dovada cei mici.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...