Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 14-20 Octombrie


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, dorinta puternica de afirmare prin intermediul banilor, de emancipare financiara a tinerilor sau de salt la nivelul salarizarii, cea din urma este mai greu de pus in practica pentru ca nativii vor fi obligati sa infranga rezistenta unor sefi de departamente sau conditionari legislative.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei si-i va transforma, brusc, si, poate, impotra lor, atat pe femei cat si pe barbati, in niste “gospodine”, in furnicute harnice care vor gasi chiar o placere in a-si pune casa la punct. Conditii pentru o mai buna intelegere in familie, pentru impacare, pentru calmarea spiritelor.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, unii vor fi obligati sa se concentreze pe invatatura, pe lectii practice. Deplasari anevoioase.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, interesante abordari patrimoniale, regasirea identitatii prin constientizarea unor factori ce tin de familie, traditie, educatie, limba, religie. Posibila noua etapa de viata asumata pe cont propriu prin ruperea de mediul familial al unor nativi ce pleaca “la casa lor” prin schimbarea domiciliului sau in urma casatoriei. Evenimentele se pot precipita in preajma datei de 19 octombrie, cand va avea loc faza de Luna Noua in Balanta.

In seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra in zodia Scorpionului si, de acolo, din casa a V-a, va rascoli puternic toate tipurile de sentimente, creand tulburari sufletesti atat parintilor, in relatia cu copiii lor, cat si celor care au o relatie sentimentala ce le ofera surprize si le pune rabdarea la incercare, situatie ce pare “sa dea in clocot” pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′. Contextul mai poate genera crize de creatie, nemultumire fata de stadiul in care se afla un proces de creatie, felul in care (nu) progreseaza pregatirea lor pentru un rol sau o postura publica (concert, recital, debut, premiera, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...