Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, sunt posibile o serie de ganduri sau evenimente menite sa puna in ordine sau sa repuna pe baze corecte, legale, o relatie de munca. Nu trebuie sperat prea mult insa de la acest context astral.

Aspectul dureaza putin si are mai mult datele „interioritatii”, ale intentiei decat ale concretizarii acestora. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata chestiunile parteneriale sau contractuale se desfasoara in conditii grele: stres, suparare, conflicte mai vechi reactivate, ostilitate, rigiditate, incapacitate de a gasi solutii de mijloc, lipsa de tact si diplomatie, bruschete, ambitie, etc.

Unele din aceste stari de lucruri provin de la rude, altele de la partenerul de viata si, fireste, altele de la postura publica, oficiala. Lezate sunt insa cu toatele: si imaginea, si onoarea, si linistea, si impacarea sau echilibrul relational. Totul concura parca pentru a complica si altera bruma de cooperare ce se manifesta pana atunci. Relatii complicate si in plan procesual.

Nativii nu e bine sa forteze nota in contextul unor conflicte cu componenta oficiala: mai mult inrautatesc lucrurile. Pentru moment, toate diligentele indreptate spre deblocare, schimbare vor esua pentru ca, acum, nu este momentul lor. Intre 17 si 19 noiembrie dimineata pot surveni surprize pe directia bani/bunuri/avantaje/beneficii. Sunt de luat, toate, si cele bune si cele rele, cu masura.

Zilele urmatoare le vor nuanta. Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie preocuparile acestor nativi se intre spre lucrurile frumoase, artistice, filosofice, spirituale, religioase, spre activitati si preocupari care-i smulg din tumultul acestei perioade pentru a-i transporta intr-un taram al armoniei, bucuriei, satisfactiei interioare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...