Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru cei nascuti in zodia Racului, numeroasele vibratii dinspre zodia Pestilor, alt semn de Apa, ar parea, la o prima impresie, o chestiune nemaipomenit de buna.Poate ca, in alt context, asa ar si fi dar cand in acel sector (Pesti), pe 20 martie, se instaleaza Luna Noua viciata si potentata de Eclipsa de Soare, situatia se schimba, se complica si ea trebuie raportata in chip amanuntit la harta natala a fiecarui individ.

Simpla previziune generala subliniaza existenta unui risc de “inundatie”. Prea multa apa, prea multe lacrimi, prea multe ganduri, prea multa suferinta, prea multa implicare emotionala si prea putina ratiune, logica sau ordine in ganduri.

Poate ca aceste valuri care vin, si vin, si vin vor fi de folos poetilor, creatorilor, visatorilor, muzicienilor, inspiratilor, telepatilor, vizionarilor dar oamenilor obisnuiti s-ar putea sa nu le faca bine.

Pe acest fundal, cei tineri sunt si mai vulnerabili pentru visul ii poarta spre taramuri ademenitoare si deciziile pe care le iau cu privire la scoala, pregatire profesionala, perfectionare sa nu fie cele indicate pentru ei. Ii fura mirajul dar nu-si estimeaza puterile corect, se supraevalueaza si de aici pana la o serie de esecuri sau deziluzii nu mai e mult.

Renuntarea la scoala, fuga de invatatura, abandonul unor antrenamente din prezent sau de mai tarziu isi au originea in aceasta perioada de nesiguranta personala. Din 20 martie seara, cand Luna si apoi Soarele vor intra in casa a X-a, adultii vor fi obligati sa revina cu picioarele pe pamant, sa devina combativi, activi, pragmatici si concentrati pe chestiuni de afirmare sociala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...