Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 14-20 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), cei care au o disponibilitate financiara ar putea sa faca cheltuieli pentru a-si potoli orgoliul sau pentru “a-si tine rangul”.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, disponibilitatea pentru invatare si consolidare a cunostintelor prin recapitulari, va fi destabilizata de o stare “volatila” caracterizata prin neatentie, visare, comoditate, somnolenta, chef de a face orice altceva decat un efort sustinut si constant, menit sa le sporeasca volumul de informatii. Cei tineri, la care autocontrolul si motivatia sunt, in general, mai slabe, vor prefera sa-si piarda timpul vizionand filme, citind carti care nu au legatura cu preocuparile scolare sau de formare profesionala. La cei maturi se va observa lipsa spiritului practic si tendinta de a-si acorda derogari de la treburile concrete de genul “doar in seara asta; de maine ma apuc serios de treaba”.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, Racii se vor confrunta cu probleme legate de casa, bunuri funciare, gospodarie sau cu rudele care vor adopta atitudini greu de acceptat. Axa tumultuoasa Berbec/Balanta va primi cuadraturi de la cele trei planete in tranzit prin casa a VII-a, introducand o nota majora de stres, de constrangere, de urgenta sau de dramatism, care poate opera pe casele I, IV, VII, X, in legatura cu vechile probleme. Intreaga saptamana, acesti nativi vor da dovada de rigiditate si vor apela la argumentul legii, al moralei, al traditiei, pentru a-si justifica atitudinile contestate de cei din jur care le cer sa se raporteze corect la realitate.

Pe 19 ianuarie, Soarele va intra in casa a VIII-a a relatiilor banesti cu alte persoane sau institutii si va genera surprize care ii vor pune pe nativi in situatia de a schimba, din mers, un plan, o intentie, o strategie.

Pe 20 ianuarie, sentimentele vor fi intense, rascolindu-le universul de ganduri si preocupari obisnuite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...