Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele din Pesti ii pun pe acesti nativi sa se concentreze (ca si saptamana trecuta) pe chestiune personale, sufletesti, de constiinta, de directie de viata.

Analizeaza, cantaresc, fac speculatii. Din toata aceasta forfota de trairi si sentimente unele crezuri sau idealuri se confirma, capata mai multa forta interioara, altele sunt supuse indoielii si revizuirii. In alte cazuri, mai ales a celor care au trecut prin momente grele ori a celor care nu au doar griji financiare sau familiare ci si de sanatate, se pune problema gasirii imediate a unui sprijin moral puternic. Aceasta sustinere o pot gasi in religie mai ales cei ce nu au fost pana acum prea legati de divinitate, de sacru, de credinta.

Regasirea si cultivarea acestor valori poate sa le dea un echilibru nebanuit. Din punct de vedere social si partenerial lucrurile raman complicate, planetele care opereaza pe segmentul amintit sunt in relatii proaste, la grad foarte strans, acutizand si alimentand tot felul de ipostaze ce par sa nu se mai termine, situatii dintre cele pe care le-au trait, la intensitati diferite, in ultimii doi ani si jumatate.

Dupa 20 februarie se pot declansa conflicte si tensiuni cu sefii, superiorii de orice rang. Unii pot fi (sau redeveni) in prim-planul atentiei publice, altii sunt prinsi in mijlocul unor evenimente ce depasesc cadrul strict personal, imbracand haina de karma colectiva. Luna Noua din Varsator priveste casa banilor si bunurilor ori beneficiilor din relatie cu alte persoane sau institutii si readuce in discutie o chestiune nefinalizata, pusa pe tapet, pentru prima oara, in preajma datei de 20 ianuarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...