Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, se pot contura sau chiar se pot declansa situatii speciale la locul de munca generate de constrangerile legale prin care trece respectiva institutie la care lucreaza Racii. Pe fondul acestor schimbari, evenimentele se deruleaza extrem de repede iar unii colegi sau chiar sefi vor incerca sa-si apere pielea, sacrificandu-i pe Raci. Enervarea acestora va fi justificata dar, atata timp cat nu vor sti cu precizie de la cine “li se trage”, este bine sa nu lanseze amenintari sau acuzatii. E nevoie de stapanire de sine si de atentie sporita. Posibile stari organice neplacute legate de fiziologia aparatului loco-motor, de circulatia arteriala si de functionarea sistemului nervos care coordoneaza activitatea bratelor si picioarelor. Atentie sporita in cazul celor care fac sport de performanta pentru ca, pe acest fundal astral, din dorinta de a obtine rezultate bune, nativii pot face excese la antrenamente sau in timpul competitiilor, provocandu-si entorse, elongatii, rupturi musculare, traumatisme, inflamatii, edeme. Cei in varsta trebuie sa evite sederea indelungata in picioare si activitatile care solicita musculatura.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, nativii vor trebui sa faca slalom printre micile si marile lor interese personale si cele ale sotului/sotiei sau ale partenerilor de activitati consfintite printr-un contract. Ciondaneli in familie.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, surpriza baneasca. Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a XI-a a prietenilor, prilej de a stabili noi contacte umane, de a relua dialogul cu persoane pe care nu le-au vazut de mult timp.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, dorinta de a schimba atmosfera in care traiesc, ii va face sa se indrepte spre arta, spectacole, lecturi placute, preocupari elevate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...