Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 13 si 14 iunie acesti nativi vor dori sau chiar vor putea sa-si consolideze o relatie sociala bazata mai degraba pe un interes practic (cooperare) sau pe unul financiar (castig). Relatiile vor fi profitabile dar pe termen scurt sau de scurta scurta (zile, saptamani).

Pe 15 si 16 iunie unii nativi vor trece prin numeroase fluctuatii ale starii de spirit provocate de informatii, vesti, dialoguri, “soapte” de natura sa-i destabilizeze si apoi sa-i mobilizeze, si tot asa, nereusind sa se fixeze intr-o directie tocmai din cauza atator date care vin pe tot felul de cai, nici una oficiala.

Pe 16 iunie, faza de Luna Noua arunca in aer convingeri, decizii dar nu pe baza faptelor concrete sau al unor evenimente in derulare ci pe baza a tot felul de informatii care produc o impresie puternica asupra lor.

Fireste, unele au un temei real si nu toate sunt doar fabulatii dar, pentru moment, lor le este greu sa le deceleze si se lasa purtati de val. De aici riscul de a crede sau, si mai grav, de a decide pe baza unor detalii care au ca sursa …o conversatie. Pe 17, 18 si 19 iunie dimineata, acesti nativi dau curs unui impuls astral mai profitabil: se interiorizeaza, analizeaza, compara dar isi reprima orice dorinta de a face ceva pana nu sunt pe deplin convinsi de ratiunea acestor decizii.

Aceasta etapa este utila pentru ca ii impiedica sa aiba initiative nejustificate sau luate sub o impresie de moment. Ba mai mult le ascute instinctul de conservare, de protectie. In bunul lor renume fac un pas inapoi, tehnica nu numai de aparare ci si necesara pentru reconstructia lor necesara in acest moment. Vor mai fi de partea lor in aceste zile intuitia, sensibilitatea, magnetismul personal.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: