Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cea mai solicitanta perioada: intre dupa-amiaza zilei de 15 si dimineata zilei de 17 decembrie, lucrurile sunt de natura sa-i puna la incercare pe toate directiile: stare psihica, conditie fizica, relatii personale sau profesionale.

Atunci intra in joc si o miza sociala, un statut public, o conditionare familiala ori se ia in calcul o consecinta cu implicare juridica. Lucrurile nu merg normal. Audierile, cercetarile, depozitiile martorilor sau chiar interventiile avocatilor si ale expertilor in cauza, desi motivate si bine intentionate pot fi respinse, ignorate, amanate.

Nota generala este de argumente, fapte, idei, concluzii care nu pot fi exprimate. Supraveghere si autocontrol in tot ceea ce spun acesti nativi, indiferent cine sau ce situatie ii provoaca, pe 18 decembrie. Ziua de 14 decembrie poate sa fie una favorabila pentru o relatie de munca si/sau salarizare. Poate ca e vorba doar de un inceput, dar macar se dezleaga ghemul de imposibilitati ce a functionat pana acum. Ziua de 18 decembrie poate aduce surprize ce tin de bani, patrimoniu in relatiile cu partenerii sau cu tertii.

Unele drumuri sau deplasari, fie ele cat de scurte, e bine sa fie amanate sau bine pregatite si documentate (risc de a gresi drumul), pentru a nu compromite, prin intarziere, o intalnire sau rezolvarea unei chestiuni banesti. Risc de accidente prin taiere, intepare sau electrocutare. Unii parinti vor fi obligati sa plateasca despagubiri pentru daunele provocate sau greselile comise de copiii lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...