Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 13-19 August 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), controverse si situatii care provoaca iritare la locul de munca. Discutii intense dar fara rezultat cu privire la stilul de munca, la eficienta, de prevederile unii regulament. In aceasta perioada, ca de altfel in intreaga saptamana, nu sunt indicate eforturile musculare, exercitiile sportive epuizate sau munca fizica axata pe carat, ridicat, mutat greutati. Pot fi afectate tesuturile musculare, tendoanele, oasele sau poate fi perturbata circulatia arteriala.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), posibile suparari retinute, nerostite sau formulate lapidar. Stresul celor care detin functii publice va fi ridicat si el va arunca o povara grea pe intreaga activitate cotidiana.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), Luna Plina isi poate rasfrange influxurile pe una din cele doua ale banilor si veniturilor sau chiar pe ambele, in functie de viata si evenimentele in care este implicat un nativ din Rac.

Nota fundamentala este de schimbare brusca, de situatie care evolueaza dinamic, nota particulara sub care ea se poate concretiza tine insa si de horoscopul nasterii fiecarui nativ. Astfel, unii Raci s-ar putea vedea nevoiti sa onoreze o plata (taxa, amenda, despagubire) provocata de copilul/copii sai.

Intre seara zilei de 18 august si 19 august, drumurile pot modifica in ultima clipa programul obisnuit. Plecarile pot fi perturbate de evenimente care sa-i oblige pe nativi sa faca demersuri pe langa institutii administrative pentru a indeplini toate formalitatile neglijate sau amanate ori modificate in ultimul moment.

Sunt vizate calatoriile in tara si in strainatatea, cele de scurta durata dar si cele pe termen lung sau plecarile definitive. Exista numeroase indicii care pun accentul pe examene, intreceri, concursuri cu miza profesionala in domenii tehnice sau vocationale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...