Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dinamica personala in relatia cu banii este, cel putin “pe hartie”, buna, poate chiar foarte buna. Depinde acum si de harta personala a fiecaruia, de felul si intensitatea cu care se manifesta prezenta planetelor Venus si Marte in casa a II-a. Intre 12 si 13 septembrie, beneficiul astral priveste casa a III-a. Şi, cum in acest rastimp, are loc faza de Luna Noua, este de banuit ca Racilor li se poate asterne un drum nou intr-un demers personal “aranjat” de un cunoscut, o ruda (frate, cumnat); alteori ei insisi pot provoca o serie de ajustari ale unui domeniu de viata prin dialogurile cumpatate, logice pe care le au cu o persoana ce poate interveni in favoarea lor, pledandu-le cauza.

Pentru alte persoane, si nu neaparat din segmentul celor tineri, se poate vorbi de abordarea unor studii ce vin in completarea sau aprofundarea celor deja parcurse, fapt absolut necesar pentru evolutia lor profesionala ulterioara. Este bine sa nu piarda aceasta ocazie chiar daca, in prejma zilei de 17 septembrie, ei vor intampina refuzuri sau se vor confrunta cu un munte de birocratie. Intre 14 si 16 septembrie, nativilor le trec prin minte tot felul de idei legate de felul in care ar trebui sa mearga lucrurile acasa; pana sa se apuce serios de vreo schimbare, Mercur va intra in miscare retrograda si le va tempera intentiile actuale.

Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, nativii acestui semn nu prea au chef de distractie, unii sunt melancolici, altii emotivi, timizi, inhibati sau dezinteresati de emotiile si sentimentele care le dau tarcoale si pe care le alunga pentru a se concentra pe un subiect personal important.

Saturn va intra in casa a VI-a a muncii si a sanatatii, ei scapand astfel de “apasarea saturniana” din casa a V-a, locuita de Scorpion, care a durat aproape trei ani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...