Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, solicitări, uneori chiar intense, din punctul de vedere al exercitării atribuțiilor publice sau al responsabilităților profesionale, amplificate de impactul pe care Luna Plină în Berbec, din seara zilei de 13 octombrie, îl va avea asupra nativilor.

Secvența nu va fi ușor de administrat, pentru că, în afara acestor tranzite directe, se va contura un important și semnificativ număr de cuadraturi și opoziții care se vor forma pe cele patru brațe ale crucii Cardinale și care vor introduce factori de stres, de nemulțumire, de blocare sau, de la caz la caz, de întârziere în activitățile specifice caselor I, IV, VII și X.

Cei născuți în zodia Racului se vor vedea obligați să reacționeze la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mecanism care poate rechema, în fapt sau doar în amintire, situații cu care aceștia s-au confruntat în trecut (mai ales dacă sunt la vârsta maturității) și care îi poate pune în fața aceluiași tip de dificultăți, de decizii sau de trăiri interioare. Moment cu explicație karmică privind familia din care provine nativul, relațiile parteneriale ale aceluia și ascensiunea lui profesională (cariera, numele, imaginea, autoritatea, succesul), care pot fi destabilizate sau chiar pierdute dacă situația va fi prost gestionată.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, efort de a securiza una sau mai multe relații de prietenie, în ciuda unor stări de spirit încărcate de nemulțumire cu care se confruntă Racii (context defavorabil, în care sunt obligați să acționeze, trăiri dificile, concluzii dezamăgitoare, acuzații nedrepte).

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, putere redusă de concentrare, fugă de idei, dispoziție interioară instabilă, discrete modificări ale fiziologiei aparatului locomotor, rezultate dintr-o circulație periferică sangvină sau dintr-o activitate nervoasă defectuoasă.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...