Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, Racii vor cheltui multa energie pentru a se impune intr-un grup de lucru, pentru a risipi indoielile privitoare la competenta sau calitatile lor umane.

Din pacate, in aceasta perioada, ca, de altfel, in intreaga saptamana, familia nu va fi alaturi de ei si o serie de chestiuni in neregula (conflicte, mai vechi, interese divergente, etc.) provenind din trecut, vor produce in continuare efecte asupra lor, abatandu-le atentia de la chestiunile importante sau urgente.

Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa muncii si va permite o serie de discutii utile pe chestiuni de principiu (mai ales contracte) iar Venus va intra in casa a VII-a unde, in urmatoarele saptamani va aduce o unda de pace sau de sansa in relatiile parteneriale zbuciumate.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), relatiile sentimentale nu vor evolua bine. Luna Plina din ziua de 14 noiembrie va amplifica vibratia Lunii Negre permitand, astfel, izbucnirile patimase de gelozie. In general, felul in care acesti nativi isi vor exprima sentimentele nu va fi pe placul prietenilor si a celor dragi. Este bine ca, in acele zile, Racii sa nu ia decizii cu privire la soarta acestor relatii.

Intre 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), unele persoane, nemultumite de felul in care evolueaza starea lor de sanatate, se vor pregati pentru un consult, un tratament sau o interventie chirurgicala intr-o clinica din strainatate.

Posibile deplasari in interes de serviciu, de scurta durata, in afara tarii. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, nativii se vor cufunda in trairi afective complexe. De la sfarsitul saptamanii, Jupiter va incepe sa faca o cuadratura stransa (la doar un grad diferenta) cu Pluton, aspect dur, rigid, greoi care isi va pune amprenta, pentru aproape o luna de acum in acolo, pe relatiile pe implicarea rudelor in desfasurarea unor litigii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...