Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Si acesti nativi fac parte din categoria celor care se confrunta cu o serie de cuadraturi pe sectoarele importante ale existentei lor, dintre care, axa caselor IV – X, ce patroneaza familia si cariera, raman cele mai solicitate.

Prezenta planetei Venus in Scorpion, alaturi de planetele in tranzit prin Pesti alcatuiesc multiple trigoane regale menite sa le aduca un suport manifestat discret dar profund pentru tot ceea ce simt, traiesc, pentru tot ceea ce-i impresioneaza si ii determina la nivel emotional. Pe 12 decembrie, pana la ora 9 dimineata, se manifesta ultimele raze ale prezentei Lunii in casa sanatatii, ceea ce le poate da un plus de energie sau de incredere.

In restul zilei de 12 apoi, pe 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Luna, in opozitie cu zodia Racului, alaturi de Pluton si Mercur in conjunctie, ii transforma in niste persoane grijulii, exigente in relatiile parteneriale, meticuloase in chestiunile contractuale sau chiar rigide atunci e vorba de un conflict sau de un derapaj comportamental in relatiile de cuplu, in stare chiar de reactii bruste, surprinzatoare.

Din dupa-amiaza zilei de 14 decembrie si pana pe 16 decembrie seara (ora 20), unii se pot ocupa de plasamente financiare sau se vor framanta in cautarea unei solutii ingenioase intr-o directie a avantajelor materiale.

Pe 16 si 17 decembrie, ii preocupa spiritul si sufletul. Vor sa se reechilibreze cuplandu-se la energiile benefice ale artei, culturii, religiei, filosofiei, preocuparilor superioare. Unele persoane, care dezvolta activitati publice, pot sa aiba putere de convingere asupra unor grupuri de persoane, pot impresiona publicul sau pot dezvolta idei si teorii care sa “prinda” la un segment de populatie dar care sa starneasca si critici sau opozitie din partea grupurilor de interes adverse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...