Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 12-18 August 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, Racii, mai ales cei tineri, vor simti dorinta sa se afirme, sa preia conducerea intr-un sector de activitate, sa se impuna ori sa infranga opozitiile care stau in calea proiectelor lor ambitioase. In calea unora ar putea sta chiar interesul divergent al unei rude, punctul de vedere categoric al familiei, care respinge premizele nativului, un context legal ce le blocheaza accesul la o functie sau la o ipostaza publica.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, ei se vor adresa unui prieten in speranta unui ajutor moral sau material. Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va introduce o nota de nesiguranta, de confuzie sau de intelegere gresita a informatiilor.

Pana pe 5 septembrie, Racii vor fi influentati de acest aspect, tragand concluzii gresite, de cele mai multe ori exagerate si subiective. Alteori, nici ceea ce vor transmite ei, prin viu grai sau in scris, nu le va fi de ajutor, formularile lor fiind stangace, neinspirate, simpliste sau fara temei (logic, juridic, stiintific, relational), ceea ce reprezinta un pericol pentru cei care vor sustine examene sau se vor supune diferitelor forme de verificare a pregatirii lor scolare sau profesionale.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, discrete fluctuatii ale starii de spirit si ale fiziologiei organismului. Starile de rau vor fi trecatoare si/sau superficiale; ele vor privi aparatul loco-motor, circulatia periferica arteriala, functiile hepatice, musculatura si osatura soldului.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, Luna va tranzita semnul Racului, pe care il guverneaza, si isi va revarsa potentialul benefic asupra nativilor apartinand acestui semn zodiacal. Totusi, ea va intensifica felul in care se va manifesta ostilitatea unui partener de viata, de afaceri, de proiect care il vor pune pe Raci in “situatii imposibile”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...