Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, capacitate de a rezolva cu bine o problema baneasca, mai ales in ipostaza salariala, prin sustinerea autoritara si argumentata a punctului lor de vedere. In cazul discutiilor provocate de nativ in acest scop, este bine sa se pastreze moderatia si masura; aroganta si enervarea nu vor conduce la succes.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, Racii vor simti nevoia sa faca exercitii practice pentru a-si perfectiona indemanarea, pentru a capata mai multa experienta. Spiritul critic care nu le va atrage nativilor simpatia celor vizati de observatiile lor, chiar daca ele vor fi pertinente. Risc, pentru Raci, de a deveni chitibusari si de a se bloca la un detaliu.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, in unele familii se vor inmulti discutiile aprinse pe o tema de interes comun. Racii vor adopta o atitudine categorica sau lipsita de suplete care va face dialogul cu rudele si mai dificil. Situatia se va complica cu cat se vor apropia de 17, 18, 19 noiembrie cand, cuadratura dintre maleficii Marte si Pluto isi va pune amprenta astrala asupra deciziilor si reactiilor lor.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, cavalcada sentimentala, trairi intense. Unii vor fi angrenati in acest vartej afectiv pe fondul relatiilor cu copiii (adolescenti sau deja maturi) cu care intra in disensiuni majore provocate de stilul acelora de viata, de optiunile sau de situatiile confuze in care aceia au intrat. Alte persoane se vor lasa duse de valul unor povesti de dragoste frumoase, tentante sau chiar fascinante, la inceput, dar care vor degenera repede, transformandu-se in situatii deloc limpezi si satisfacatoare. Perioada fecunda pentru artisti, actori, creatori de toate genurile, mai ales din sfera muzicii. Atentie la semnele, discrete inca, ce prevestesc (s-au pregatesc!) deteriorarea unor relatii parteneriale de orice natura.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...