Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, Racii vor trai intens dorinta de a stabiliza niste relatii conjugale, de afaceri sau de prietenie prin intermediul explicatiilor lamuritoare, al sinceritatii, al marturisirilor care apropie si consolideaza relatiile interumane. Atentie, totusi!, la tendinta unor cunoscuti de exercita presiuni asupra nativilor sau la dorinta acelora de a-i manipula. In acest caz, cumsecadenia va functiona ca o slabiciune.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, situatii incurcate in viata rudelor apropiate, neintelegeri (care abia incep) cu partenerul de viata; nota generala este de tendinte divergente sau de imprejurari complexe, greu de inteles, greu de explicat, greu de rezolvat.

Pe 13 martie, Mercur va intra in Berbec si, din aceasta postura, el va tranzita casa a X-a, contribuind la destabilizarea initiala, produsa de Uranus si Venus retrograda, in privinta autoritatii, demnitatii publice, notorietatii lor. Discutii cu aer acuzator, replici acide din partea Racilor.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, sentimentele Racilor se vor indrepta spre copii sau, in functie de varsta si logica biografiei de moment a fiecarui nativ, spre o persoana de care se simt atrasi. Unii nativi, preocupati de planul unei existente superioare, traite intru credinta, morala si spiritualitate, pot avea experiente frumoase prin lectura, dialoguri inteligente cu oameni instruiti, trairi personale de exceptie, rugaciune, meditatie, vecinatatea artei. Nota generala o va da viata publica, acoperirea prin fapte a functiei. In acest sector, exista, de mai mult timp, o stare de criza, de revolta sau de incapacitatea de a se supune unor reguli ori de a face niste compromisuri, de unde si varianta unor decizii radicale: cedarea functiei, demisia dintr-un loc de munca, delegarea responsabilitatilor profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...