Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 11-17 Iunie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 11-17 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 iunie, aspectele astrale pozitive se amesteca cu cele complicate. Astfel ei vor putea gasi cai de comunicare, pot face optiuni esentiale penrtu drumul lor in viata (alegerea unei profesii, dezvoltarea, prin studiu si practica intr-o profesie); efectuarea unor calatorii de pe urma caruia sa aiba un beneficiu de cunoastere sau experienta. Dar se vor accentua si crizele de constiinta, iar dramatismul unor optiuni, altele decat cele scolare, profesionale sau pedagogice, vor fi puse in dificultate de conditionarile ce privesc locul de munca sau idealul lor de viata, de o serie de informatii care le parvin pe cai discrete si care ii avertizeaza cu privire la pericolele pe care ei nu le intuiesc sau la realitati necunoscute lor. De unde si nevoia de a cantari in permanenta, de a evalua. Unii pot primi oferte de munca ce contravin stilului lor de viata sau intereselor personale: vor sa lucreze, au nevoie de bani dar nu pot sa faca, pentru asta, compromisuri.

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), vor fi chemati la ordine de prioritatile familiale sau domestice. Pe 13 iunie, Mercur va intra in sada a XII-a a cerului lor astral si le va permite sa aiba acces la informatii obtinute pe cai “discrete” (aluzii, avertismente, “soapte”, marturisi sau chiar indiscretii). Perioada (pana la 30 iunie) in care mentalul lor va fi hiperactiv.

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, relatiile sentimentale vor fi ravasite de trairi intense, nu toate confortabile mai ales ca, unele, pot fi starnite chiar de acel informatii discrete care au darul de a-i pune pe ganduri, sau cum se zicea, pe vremuri, “sa intre la idei”. Vor fi banuitori cu persoanele dragi si, in dorinta de a primi confirmarea reciprocitatii unor sentimente, vor deveni insistenti, gelosi, egoisti, posesivi, ceea ce nu-i va pune intr-o lumina favorabila si, poate, nici nu le va fi tolerant prea mult timp. Risc de a pierde bani prin speculatii periculoase sau de a fi subiectul unor inselaciuni in tranzactii dubioase. A nu se juca sume mari la pariuri, a nu se incerca “artificii” la jocurile de noroc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...