Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, furtuna va veni in cele doua case ale banilor si/sau avantajelor materiale de la faza de Luna Plina precum si de la eclipsa ce va opera in acelasi moment si care va da o turnura brusca, brutala, surprinzatoare si drastica unor evenimente care, chiar daca nu se vor petrece aievea, vor sugera iminenta unei ipostaze ce-i va speria pe cei nepregatiti financiar (fara o mica rezerva de bani). E nevoie de calm, rabdare, stapanire de sine, autocontrol, pentru a gasi cele mai bune si rationale solutii; de aceea, nu va hazardati, nu acceptati ajutoare vicioase si nu va implicati in “combinatii” periculoase.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, momente al cumpatarii, ale prudentei care ii vor determina sa-si verifice informatiile inainte de a actiona. In siajul acestei atitudini rezervate, se va inscrie amanarea sau contramandarea unei intalniri, participarea la o intrunire, efectuarea unei deplasari.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a VI-a a sanatatii si a muncii, pozitie in care va ramane multe luni de acum incolo, generand situatii incomode la locul de munca sau legate de felul in care se desfasoara o activitate lucrativa (contestari, aplicarea unor masuri interne, alinierea la normele legale) care-i vor dezavantaja pe cei nascuti in Rac.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, stare de agitatie, de revolta si de nemultumire provocate de relatiile de familie, de evenimentele care se deruleaza in viata celor apropiati (mai ales parintii nativilor) ori in legatura cu situatia averii personale, a patrimoniului familiei sau a situatiei locative.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, mici puseuri de gelozie, de egoism ori comportament “hiper-matern” (control exagerat, autoritarism, rigiditate) in relatia mama/copil, indiferent de varsta ambilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...