Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

De aproape doi ani, acesti nativi traiesc tot felul de ipostaze de viata care nu fac altceva decat sa-i puna la incercare.

Unii ar putea defini aceasta perioada din viata lor ca niste “plati karmice” si n-ar gresi. In urmatoarele sapte zile acest manunchi de provocari astrale slabeste in intensitate si, ei insisi vor constata ca parca “le e mai usor”, ca “s-au mai linistit”, desi unele probleme nu s-au epuizat. Poate ca este vorba numai de o schimbare de mentalitate.

Zilele de 11 si 12 aduc (readuc?) in discutie chestiuni litigioase, cu sau fara componenta juridica, dar cu siguranta motivate de acte, contracte, documente. Pe 13 si 14, unii pot nazui sa rezolve o problema financiara printr-o manevra ingenioasa. Pe 15 si 16cei nascuti in zodia Racului fac o pauza necesara izolarii de stresul zilnic: vor desfatare, bucurii intelectuale etc.

Pe 17 si18 aprilie intra iar in jocul problemelor personale majore sau publice. Din 15 aprilie se pot apropia de o serie de persoane prin viu grai, purtand discutii utile, menite sa lamureasca sau sa justifice o atitudine, o tactica, un proiect.

Planeta Venus ii va transforma, dupa 11 aprilie, in niste fiinte inzestrate cu dibacia necesara de a descifra circumstantele incalcite si de a identifica itele nevazute ale unor fapte si motivatii ale lor. Pe 15 aprilie sunt posibile gesturile menite sa contracareze o situatie defavorabila lor la locul de munca dar e nevoie de multa diplomatie, altfel lucrurile ies tocmai pe dos! In planul sanatatii, pana pe 7 mai, sunt posibile discrete ameliorari ale starii de sanatate mai ales pe directia circulatiei periferice si a sistemului locomotor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...