Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), fara a fi vorba de o stare de sanatate deteriorata, nativii pot fi stresati, agitati, nelinistiti. La locul de munca se pot petrece evenimente cu coloratura legala, oficiala, juridica care vin, in mediul respectiv, sub forma unor masuri restrictive, a unor masuri ce limiteaza niste drepturi sau modifica niste conditii de lucru si de repaus.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, se contureaza un rastimp neproductiv, ca un fel de pauza fortata in toiul evenimentelor. Nu sunt indicate dialogurile pe chestiuni parteneriale pentru care nativul arata un interes special sau care au o componenta oficiala. Totul e blocat, inchis, incuiat, inaccesibil:oamenii, reprezentantii institutiilor, chiar si telefoanele.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), nativii vor face efortul de a scoate bani din piatra seaca si, chiar daca nu vor gasi o rezolvare, mintea lor va fremata de idei indraznete.

Intre 15 si 16 septembrie, lumea gandurilor inalte, planul constiintei, lumea reprezentarilor superioare este mobila, flexibila, favorabila pentru acei nativi care doresc sa-si schimbe principiile de viata sau sa renunte la ideile preconcepute (prejudecati) in virtutea adaptarii la realitate sau la provocarile momentului. Unii pot invata si accepta, mai repede decat in alte dati, ce trebuie sa faca dar asta nu inseamna ca nu se ridica si dificultati de intelegere. Contradictiile continua sa fie active, punandu-le piedici in calea cristalizarii unor noi premize interioare. O componenta importanta in acest proces, care se desfasoara cu rapiditate, o va avea educatia, scoala, “cartea”, invatatura acumulata, experienta de viata si dorinta de a progresa iar din punct de vedere astrologic, forta cu care lucreaza asupra mintii si sufletului lor, Luna Plina si Eclipsa din 16 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...