Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 10 si 11 octombrie dimineata cei nascuti in zodia Racului se pot confrunta cu informatii stringente, ce-i obliga sa se decida repede, pe moment. Sub povara presiunii timpului, ei nu mai pot luat in calcul toate detaliile si nu mai pot analiza atent toate consecintele.

Aceasta forma de constrangere este de natura sa-i faca sa-si “ascuta” toate formele de perceptie si intelegere pentru a nu gresi in hotararile lor. Intreaga saptamana detine un potential astral defavorabil linistii interioare necesare sustinerii unor examene sau negocierilor subtile. Risc de confuzie sau de iluzie pierduta pe 16 octombrie. A nu se face calatorii, excursii sau deplasari decat daca este cu adevarat necesar. In sectorul casei a III-a, intra pe 10 octombrie, Sensul Vietii, ceea ce presupune ca scoala, invatatura (pentru cei mai tineri) devin fundamentale, iar discutiile si pragmatismul sunt, pentru cei maturi, nota generala a conduitei lor pe viitor.

Pedeapsa in Viata intra, in aceiasi zi, in casa a IX-a, marcandu-le orice proiect pe termen lung si orice chestiune de constiinta care va trebui reformulata dupa ce, de-a lungul timpului, i se vor fi revelat erorile.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie se ridica problema unui inceput de drum sau de atitudine in functie de felul in care va “lucra”, din astral, faza de Luna Noua si de felul in care vor reusi (sau nu !) sa depaseasca si sa rezolve consecintele unei vesti cu privire la averea familiei, la patrimoniul personal, la relatiile intre rude ce-l privesc pe nativ.

Zilele de 16/17 octombrie aduc un factor in plus de risc si ingrijorare. Intre 14 si 16 octombrie dimineata se pun fie probleme sentimentale fie, sentimente rascolite de relatiile cu copiii. Pe 16 octombrie dupa-amiaza si, dupa aceea, pe 17/18 octombrie, se pun probleme legate de locul de munca (contracte, litigii, negocieri, chestiuni de legalitate).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...