Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, Racii ar putea fi nevoiti sa rezolve o chestiune oficiala care decurge din specificul activitatii depuse la locul de munca (angajare, transfer, concurs, numire). Intr-o alta directie de viata, e bine ca acestia sa nu exagereze in privinta exercitiilor corporale (tratament, intretinere, antrenament) propunandu-si baremuri nerealiste. Risc de taieturi si raniri cu pierdere de sange, accidente de munca sau in gospodarie provocate de un aparat defect sau de un instrument prost manuit.

Pe 10 martie Jupiter, va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. Specificul acestui tranzit le va modifica in chip dezagreabil trairile, sentimentele, dorintele si reactiile. Nota generala va fi de suparare, de revolta, de deznadejde sau de mahnire profunda. Multe relatii afective vor fi puse la incercare. Și activitatea de creatie sau de interpretare va fi influentata de aceste influxuri care vor sadi in mintea artistilor nemultumirea si neincrederea in valoarea sau talentul lor.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, relatiile parteneriale vor fi incordate si dificile; dialogurile vor fi anevoioase, impiedicandu-i pe parteneri sa ajunga la o solutie avantajoasa ambelor parti.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, trairi ciudate, senzatii stranii, presimtiri cu privire la starea lor materiala.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, etapa mai relaxata in care nativii vor avea disponibilitatea interioara necesara pentru visare, meditatie, preocupari culturale sau activitati legate de instructie, educatie, traire religioasa, satisfactie culturala, vocatie profesionala. Moment bun pentru dezvoltarea unor proiecte majore care au nevoie de elan si fantezie creatoare, de mobilitate spirituala. Asumarea unor posturi riscante in public.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...