Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, va continua sa se manifeste, in planul sanatatii (circulatie, mobilitate loco-motorie, sistem nervos periferic, functii hepatice), efectul Lunii Pline din ajun. Sectorul muncii va ramane, insa, intreaga saptamana, unul solicitant. Nativii vor “pune la inima” tot ce aud, tot ce se spune, tot ce se zvoneste ca ar urma sa se petreaca la locul lor de munca cu efect direct asupra statutului profesional si salarial. Daca, totusi, unele informatii nu vor ramane la stadiul de colportari de stiri ci se vor adeveri, Racii nu trebuie sa intre in panica si sa ia decizii sub impresia momentului.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, tendinta lor va fi sa conserve ceea ce au, sa nu cedeze intr-o relatie parteneriala deteriorata, care va pune problema unor concesii, a renuntarii la bunuri, bani sau avantaje. Functia sau procesele in curs de desfasurare ii pot pune in fata unei situatii in care nu exista variante, ca sa poata alege, ci o singura directie la care trebuie sa se raporteze.

Din dupa-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter se va arata mult mai protectiv cu familia si bunurile lor.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, posibile mici accidente sau intamplari care il fac pe nativ sa treaca pe langa un pericol.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, se va derula un aspect astral armonic pentru ei, de care vor profita cei care desfasoara activitati superioare, in plan cultural, juridic, religios, pedagogic. Va fi vorba de multa sensibilitate sufleteasca, de vocatie intelectuala. Cei care duc o viata obisnuita si nu “ard” la mare intensitate artistica sau spirituala isi vor gasi echilibrul si satisfactiile compensatorii in activitati care ii educa sau ii lumineaza: lecturi, evenimente artistice, cursuri care le permit sa evolueze in plan personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...