Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Incepand cu 12 ianuarie, Marte va intra in casa a VII-a a banilor si a relatiilor cu alte persoane sau institutii, in legatura cu o chestiune financiara. Aspectul indica greseala, confuzie si risipa.

La sfarsitul saptamanii incepe sa se ridice cota de alarma cu privire la posibilitatea de a mai face plati si cheltuieli (pana mai ieri obisnuite sau sustenabile) situatia evoluand pe aceasta directie, crescendo, in urmatoarele saptamani. O solutie, indicata de Saturn ar fi, ceea ce se cheama, “aplicarea rigorilor legii”, fireste, individualizate, de la caz la caz. Atentie si la unele situatii vulnerabile in care s-ar putea afla copiii unor Lei, obligandu-i pe parinti sa intervina pentru a tine situatia sub control.

In aceasta ultima ipostaza, nuanta este de constrangere, de gest imperios necesar, oricat de costisitor. Alta directie vulnerabila, moderata in prezent, dar care evolueaza spre statutul de “foc bengal” este cea care ii leaga personal pe nativi de partenerii lor de viata, de asociati sau de toate tipurile de contracte si afaceri incepute cu acestia ori derulate intr-un mod aparte.

Deocamdata, aici, nu se poate face ordine; in schimb, se poate intra in posesia unor informatii care explica sau dezleaga o secventa esentiala din acest amalgam de situatii complicate, daca nu cumva haotice. Un conflict deschis, verbal, asa… ca de la om la om, este posibil oricand, pe 14 seara, pe 15 si 16 ianuarie dimineata si, prin reverberatii, saptamana viitoare. Asupra lor, unii pot emite opinii abuzive, nefondate sau ii pot tari in conflicte cu sursa dar si cu evolutie ciudata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...