Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), dorinta de emancipare, de afirmare sau de spargere a unor tipare de actiune care sa le permita sa progreseze ori sa se faca cunoscuti. Desi traita intens, uneori dramatic, perioada se asociaza cu ostilitati, blocaje sau piedici de natura familiala sau parteneriala, petrecute, uneori, in ultimul moment ca o surpriza.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), tendinta firava de stabilizare a unor relatii de prietenie. Dinspre sectorul “inima” tristeti, indoieli, constatari nepacute care le amarasc sufletul. Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), instabilitate mentala.

Racii cu greu se vor putea concentra asupra unui subiect. Mintea lor va fugi de colo-colo, nepermitandu-le sa aprofundeze o tema de viata. La aceasta stare se poate adauga si iritabilitatea provocata de faza Lunii Pline, de la inceputul noptii de 14 decembrie, care va rascoli axa celor doua case ale sanatatii.

In general, se vor inregistra procese inflamatorii, congestive, reactii organice insotite de febra. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, se va instala o perioada delicata prin lipsa de energie fizica, prin mobilizarea greoaie, prin reactiile lente sau blocate de inhibitii interioare: unora le va fi frica sau jena sa faca anume demersuri, sa ceara si sa pretinda un drept de-al lor. Delicatetea lor funciara va fi dublata de o lipsa de vointa temporara.

Intre 15 si 16 decembrie rezonanta astrala dificil de suportat de catre multe persoane, indiferent de varsta, care va introduce notiunea de “incurcaturi” care se conditioneaza una pe alta in plan personal, familial, partenerial, procesual, social, public si profesional.In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), dorinta sau nevoia imperioasa de a face o cumparatura de lux, de reprezentare sau care intra in categoria cadou scump.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...